Nederlands

Droomplek in Hongarije


Te Koop: Een droomplek van circa 12.000 m2 eigen grond grenzend aan het Bükk Nationaal Park. Op de plek vind je een een dorpsvilla, tuinen, een boomgaard, een paviljoen met buitenkeuken, een buitenzwembad en ruime parkeergelegenheid op eigen grond.

Het bedrijf (een Hongaarse BV), incl. vergunningen, een BTW nummer, goodwill, de bestaande verhuur kanalen (website, bookingssites en systemen) kunnen desgewenst overgenomen worden. 

Dorpsvilla

De dorpsvilla beschikt over 6 slaapkamers, 4 badkamers, 2 woonkamers, een eetkamer en een kelder. De Villa heeft twee verdiepingen.

Indeling: Op de begane grond is een lounge/woonkamer, een ruime keuken, eetkamer met openslaande deuren naar buiten, 3 ruime slaapkamers met ieder een eigen badkamer en een grote badkamer voor de slaapkamers op de eerste verdieping. Op de bovenverdieping bevinden zich een grote woonkamer en 3 slaapkamers. De ramen op de bovenverdieping kijken uit over het landgoed van het resort en het Nationaal Park. De villa heeft een ruime kelder met sta hoogte waar zich een werkplaats bevindt, droogruimte voor bloembollen en opbergruimte voor onder andere fietsen. Aan de gevel hangt een schotel voor satelliettelevisie. Er is snel internet en een telefoonaansluiting. 

  

Er is een paviljoen achter de dorpsvilla met aangrenzend terras en buitenzwembad. Het paviljoen heeft een buitenkeuken met diverse gootstenen, keukenkastjes en een buitengrill. Verder heeft het paviljoen een groot overdekt terras met open haard. Zowel het zwembad als het paviljoen kunnen ’s avonds worden verlicht. In het paviljoen is ook een kleedruimte met wc, wastafel en douche met warm en koud water.  


Aangrenzend aan de tuin van de dorpsvilla is een boomgaard met fruitbomen zoals pruimen, appels en kersen. Daarachter ligt een heuvel waar zich een kampvuur plek bevindt. Ook zijn er op de heuvel horizontale kampeerplekken met stroomvoorziening. Er kunnen gemakkelijk 3 tot 4 caravans worden geplaatst en tenten. Voor sanitair kan gebruikt gemaakt worden van het sanitair in het paviljoen. Oorspronkelijk waren hier 2 gescheiden toiletten en douche ruimtes gerealiseerd. Momenteel is er 1 toilet en 1 douche. Dit zou in de oorspronkelijke staat teruggebracht kunnen worden.

Onder aan de boomgaard ligt een grote parkeerplaats waarop gasten hun auto kunnen parkeren op eigen terrein van het resort.

Naast de mogelijkheid om een camping te houden zijn er ook vele andere uitbreidingsmogelijkheden. Het geheel bevindt zich in de bebouwde kom, er is ruime mogelijkheid tot aanvullende bouw (bijv. een pension/hotel/ vakantiehuisjes). Voor verschillende mogelijkheden bestaan reeds plannen die de huidige eigenaar graag met u deelt. Het geheel is omdat het volledig binnen de bebouwde kom ligt en bouwgrond is, ook te koop voor niet-Hongaren.


De grote tuin (3000m2) rondom de dorpsvilla is ontworpen door een Nederlandse tuinarchitect. De tuin heeft verschillende hoogtes die bereikbaar zijn met diverse trappen en paden. De villa is te bereiken via een oprijlaan met draaicirkel. Er is een parkeerplaats voor 8 auto’s, een speelveld, een rozentuin, een grote vijver en meerdere terrassen. De gehele beplanting is nieuw aangelegd tussen 2005 en 2009 en is inmiddels volgroeid. 


Op de parkeerplaats van de villa staat een houten tuinhuis met ruime bergingsmogelijkheden voor tuingereedschap en apparatuur. Het dak van het tuinhuis heeft dezelfde stijl dakpannen als de villa en het paviljoen waardoor het geheel eenheid uitstraalt. 


Als u geïnteresseerd best of u wilt er meer over weten, neem gerust contact op via info@countrysidevillahungary.com of +31 6 19 34 36 91 (Michel Daenen)

De droomplek is uitsluitend als geheel te koop:

De prijs van de droomplek is: € 220.000 kk