Nederlands

Droomplek in Hongarije

Video van 1 minuut van de droomplek

Te Koop: Een kleinschalig en uniek resort op circa 12.000 m2 eigen grond grenzend aan het Bükk Nationaal Park. Het resort bestaat uit een dorpsvilla, een dorpshuisje, een multifunctioneel huis, tuinen, 2 boomgaarden, een paviljoen met buitenkeuken, een buitenzwembad, aangelegde kampeer plateaus met elektra en ruime parkeergelegenheid op eigen grond.

Het geheel is geschikt voor eigen bewoning, uitbaten van Bed & Breakfast, vakantieverhuur, camping en/of bedrijfsactiviteiten. Er zijn vele uitbreidingsmogelijkheden omdat het geheel zich binnen de bebouwde kom bevindt op bouwgrond.

Het bedrijf (een Hongaarse BV), incl. vergunningen, een BTW nummer, goodwill, de bestaande verhuur kanalen (website, bookingssites en systemen) kunnen desgewenst overgenomen worden. 

Het multifunctionele huis wordt momenteel gebruikt door de cultuurvereniging van het dorp. Alle panden kunnen vrij van huur of andere verplichtingen opgeleverd worden.

Dorpsvilla

De dorpsvilla beschikt over 6 slaapkamers, 4 badkamers, 2 woonkamers, een eetkamer en een kelder. De Villa heeft twee verdiepingen.

Indeling: Op de begane grond is een lounge/woonkamer, een ruime keuken, eetkamer met openslaande deuren naar buiten, 3 ruime slaapkamers met ieder een eigen badkamer en een grote badkamer voor de slaapkamers op de eerste verdieping. Op de bovenverdieping bevinden zich een grote woonkamer en 3 slaapkamers. De ramen op de bovenverdieping kijken uit over het landgoed van het resort en het Nationaal Park. De villa heeft een ruime kelder met sta hoogte waar zich een werkplaats bevindt, droogruimte voor bloembollen en opbergruimte voor onder andere fietsen. Aan de gevel hangt een schotel voor satelliettelevisie. Er is snel internet en een telefoonaansluiting. 

De villa wordt regelmatig geboekt door toeristen, trainers/workshopleiders en bedrijven voor teambuilding.

Dorpshuisje

Het dorpshuisje heeft een ruime woonkamer met keukenblok, 2 slaapkamers, twee moderne badkamers en een infra rood sauna. De woonkamer en kleine slaapkamer hebben een mooie houten parketvloer met vloerverwarming. De andere slaapkamer heeft een plavuizen vloer en een romantisch posterbehang. De bovenverdieping is toegankelijk met een vaste trap en herbergt een droogzolder voor walnoten en bloemzaden. Er is snel internet aanwezig in het dorpshuisje en kabel tv.

Achter het huis ligt een diepe achtertuin waarin walnotenbomen, pruimenbomen en perenbomen groeien. Het huis wordt verwarmd met CV dat via een ondergrondse leiding warm water krijgt vanuit het multifunctionele huis dat er naast staat. Van de tuinen van het dorpshuisje en het multifunctionele huis is een geheel gemaakt. De beide gebouwen staan aan de overkant van de weg ten opzichte van de villa.

Het dorpshuisje wordt regelmatig geboekt door toeristen of door groepen in combinatie met de villa.

Multifuctioneel huis

Het multifunctionele huis heeft een grote ruimte die voor verschillende doelen gebruikt kan worden.

Er kunnen bijvoorbeeld presentaties of workshops worden gegeven. Er hangt een projector aan het plafond die gemakkelijk op een laptop kan worden aangesloten. Een projectiescherm is aanwezig.

Tevens kan de ruimte gebruikt worden voor ontbijt buffet, als lounge of als filmzaal. De aangrenzende ruimte heeft een speelplek voor kinderen, maar kan gemakkelijk ook voor een ander doel worden omgebouwd.

Er is aparte ruimte die in gebruik is geweest als fitnessruimte met spiegelwanden en diverse professionele cardio apparatuur maar ook als kantoor.

Dit huis heeft een ruime keuken, twee toiletruimtes en een grote bergzolder met een balkon dat uitkijkt op de boomgaard. 

  


Er is een paviljoen achter de dorpsvilla met aangrenzend terras en buitenzwembad. Het paviljoen heeft een buitenkeuken met diverse gootstenen, keukenkastjes en een buitengrill. Verder heeft het paviljoen een groot overdekt terras met open haard. Zowel het zwembad als het paviljoen kunnen ’s avonds worden verlicht. In het paviljoen is ook een kleedruimte met wc, wastafel en douche met warm en koud water.  


De dorpsvilla en het dorpshuisje worden regelmatig verhuurd via bookingsites als Booking.com, Home Away en Micazu voor korte verhuur en is zowel geschikt voor vakantie als ook voor groepstrainingen, retraites en workshopweken.


Aangrenzend aan de tuin van de dorpsvilla is een boomgaard met fruitbomen zoals pruimen, appels en kersen. Daarachter ligt een heuvel waar zich een kampvuur plek bevindt. Ook zijn er op de heuvel horizontale kampeerplekken met stroomvoorziening. Er kunnen gemakkelijk 3 tot 4 caravans worden geplaatst en tenten. Voor sanitair kan gebruikt gemaakt worden van het sanitair in het paviljoen. Oorspronkelijk waren hier 2 gescheiden toiletten en douche ruimtes gerealiseerd. Momenteel is er 1 toilet en 1 douche. Dit zou in de oorspronkelijke staat teruggebracht kunnen worden.

Onder aan de boomgaard ligt een grote parkeerplaats waarop gasten hun auto kunnen parkeren op eigen terrein van het resort.

Naast de mogelijkheid om een camping te houden zijn er ook vele andere uitbreidingsmogelijkheden. Het geheel bevindt zich in de bebouwde kom, er is ruime mogelijkheid tot aanvullende bouw (bijv. een pension/hotel/ vakantiehuisjes). Voor verschillende mogelijkheden bestaan reeds plannen die de huidige eigenaar graag met u deelt. Het geheel is omdat het volledig binnen de bebouwde kom ligt en bouwgrond is, ook te koop voor niet-Hongaren.


De grote tuin (3000m2) rondom de dorpsvilla is ontworpen door een Nederlandse tuinarchitect. De tuin heeft verschillende hoogtes die bereikbaar zijn met diverse trappen en paden. De villa is te bereiken via een oprijlaan met draaicirkel. Er is een parkeerplaats voor 8 auto’s, een speelveld, een rozentuin, een grote vijver en meerdere terrassen. De gehele beplanting is nieuw aangelegd tussen 2005 en 2009 en is inmiddels volgroeid. 


Op de parkeerplaats van de villa staat een houten tuinhuis met ruime bergingsmogelijkheden voor tuingereedschap en apparatuur. Het dak van het tuinhuis heeft dezelfde stijl dakpannen als de villa en het paviljoen waardoor het geheel eenheid uitstraalt. 


Als u geïnteresseerd best of u wilt er meer over weten, neem gerust contact op via info@countrysidevillahungary.com of +31 6 19 34 36 91 (Michel Daenen)

De droomplek is uitsluitend als geheel te koop:

  • de dorpsvilla
  • het paviljoen en zwembad
  • het dorpshuisje
  • het multifunctionele huis
  • circa 12.000 m2 eigen grond

De prijs van de droomplek is: bieden vanaf € 299.000 kk